Volop gezelligheid

Het sfeervolle pand omarmt je al bij binnenkomst en nodigt je uit om plaats te nemen aan de gezellige zitjes en voorlopig niet meer weg te gaan. In de zomer maanden is er aan aan de voorkant een gezellig terras. Dat is precies de bedoeling, want het team van Van Dijk Brasserie maakt het je graag naar de zin. Dat doet de familie van Dijk al generaties lang met trots voor de familiehistorie maar met een eigentijdse aanpak als het op eten en drinken aan komt.

Familiehistorie

Gerralt van Dijk heeft het horecavak met de paplepel ingegeven gekregen. Oma Miene ‘de Poes’ (Timmerman) stond halverwege de vorige eeuw al achter de tap van café het Centrum. Haar befaamde Tomatensoep mocht dan ook niet ontbreken op de lunchkaart en haar gehaktballen waren ‘wereldberoemd’.

In datzelfde café sloeg de vonk over tussen de ouders van Gerralt: Jan van Dijk en Geesje Timmerman. Jarenlang zwaaiden ze samen de scepter in het drukbezochte en gezellige café waar de drie kinderen tussen de gasten opgroeiden.

Voor Gerralt was de keuze voor de horeca dan ook vanzelfsprekend. Wel sloeg hij zijn vleugels verder uit. Zo werkte hij in restaurants in Griekenland, werkte hij mee aan grote bedrijfsevenementen en verzorgde hij de catering aan boord van luxe jachten op de Middellandse zee. Gerralt heeft bijna 30 jaar ervaring in de horeca. In die tijd werkte hij vele jaren samen met zijn huidige chef-kok Robert ten Napel.

Gerralt’s zus Alita van Dijk zwaait op maandag en dinsdag de scepter in de Brasserie, waar ze de cliënten van Philadelphia begeleidt en wegwijs maakt in de horeca. Het ouderwetse bruine café is in de brasserie alleen nog zichtbaar op de vele foto’s die getuigen van de historie van drie horeca generaties.

Van Dijk Brasserie

Menukaart

Op je gemak alvast kijken wat je tijdens je bezoek aan onze brasserie kunt bestellen? Bekijk dan onze menukaarten voor de mogelijkheden.

Lees meer

Catering

Jouw evenement op welke locatie dan ook is bij ons in goede handen. De mogelijkheden zijn onbegrensd maar jouw wensen zijn leidend.

Lees meer

Zalen

Voor groepen van 40 tot 80 personen kan de brasserie worden afgehuurd en heb je dus – samen met jouw gasten – het rijk alleen.

Lees meer