Catering met onbegrensde mogelijkheden

Gerralt van Dijk heeft veel ervaring opgedaan in de internationale catering. Zo werkte hij mee aan grote bedrijfsevenementen en verzorgde hij de catering aan boord van luxe jachten op de Middellandse zee. Jouw evenement op welke locatie dan ook is bij hem in goede handen. Opdrachten tot 1500 man is geen probleem bij Gerralt.  De mogelijkheden zijn onbegrensd maar jouw wensen zijn leidend. Kom gezellig langs in de brasserie om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via de telefoon of laat je gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij nemen contact op met jou.

Maak een afspraak

  Van Dijk Brasserie

  Menukaart

  Op je gemak alvast kijken wat je tijdens je bezoek aan onze brasserie kunt bestellen? Bekijk dan onze menukaarten voor de mogelijkheden.

  Lees meer

  Catering

  Jouw evenement op welke locatie dan ook is bij ons in goede handen. De mogelijkheden zijn onbegrensd maar jouw wensen zijn leidend.

  Lees meer

  Zalen

  Voor groepen van 40 tot 80 personen kan de brasserie worden afgehuurd en heb je dus – samen met jouw gasten – het rijk alleen.

  Lees meer